Snijbonenfrittata

Omschrijving

Snijd de aardappelen in plakjes. Kook ze in een laagje water in 8–10 minuten gaar. Snijd de snijbonen in ruitjes en kook ze in 5–8 minuten gaar. L aat uitlekken. Snijd de paprika in stukjes. Bewaar desgewenst wat stukjes voor de sla. Verhit 2 el olie in een koekenpan (22–24 cm) met antiaanbaklaag en bak hierin de paprika ca. 5 minuten. Klop de eieren los met peper en zout. Roer er de aardappelen, de snijbonen en de paprika door. Verhit de rest van de olie in de koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan. Leg een deksel op de pan en laat het eimengsel zachtjes stollen. Keer de frittata met behulp van een deksel en bak snel de andere kant lichtbruin. Meng de salade met de dressing en voeg stukjes paprika toe. Verdeel punten frittata en salade over 4 borden.

Ingrediƫnten

  • 250-300 g geschilde vastkokende aardappelen
  • 350-400 g snijbonen
  • 1 rode paprika
  • 5 el olijfolie
  • 8 eieren
  • 1 zak frisee melange (200 g)
  • 6 el yoghurtdressing dille

Bereidingtijd

ca. 30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

Hoofdgerecht

Voedingswaarden

160;12;9;4
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.