Stamppotje met spinazie en geitenkaas

Bereiding

  1. Kook de aardappels met de rode ui in circa 20 minuten gaar.
  2. Giet af, stamp fijn en voeg 3-4 eetlepels van de tomatenolie toe.
  3. Roer de spinazie en tomaten door de aardappels en breng op smaak met zout en peper.
  4. Verbrokkel de geitenkaas over de stamppot, strooi de pijnboompitten erover en serveer.

Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappel of, geschild, in stukken
  • 1 kg zoete aardappel, geschild, in stukken
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 0,5 potje gedroogde tomaat op olie, fijngesneden
  • 200 g spinazie, gewassen, in reepjes
  • 150 g zachte geitenkaas
  • 50 g pijnboompitten, geroosterd

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.