Stamppotje met zoete aardappel, spruitjes en feta

Bereiding

  1. Kook de zoete aardappels 7-8 minuten. Voeg de spruitjes toe en kook ze 10 minuten mee tot ze beetgaar zijn.
  2. Rooster intussen de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan.
  3. Giet de aardappels en spruitjes af. Stamp deze niet helemaal fijn en breng op smaak met zout en peper.
  4. Roer de feta en de helft van de geroosterde pijnboompitten erdoor. Verdeel de rest van de pijnboompitten en de rucola of spinazie erover.

Ingrediënten

  • 1 kg zoete aardappel, geschild, in stukken
  • 500 g spruitjes, schoongemaakt
  • 100 g pijnboompitten
  • 200 g feta, in blokjes
  • 75 g rucola of, grof gesneden
  • 75 g spinazie, panklaar

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.