Stokbrood met kruidenboter en kaas

Bereiding

  1. Snijd schuine inkepingen in de bovenkant van het stokbrood.
  2. Meng de boter met de peterselie, basilicum en knoflook en breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep met een lepel de kruidenboter tussen de inkepingen in het brood en bestrooi met de kaas.
  4. Bak het brood aan de zijkant van de barbecue (niet op direct vuur) totdat het goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten. Leg tijdens het bakken eventueel een vel aluminiumfolie onder het brood zodat de onderkant niet verbrandt.

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 100 g boter, gesmolten
  • 1 handje verse peterselie, fijngehakt
  • 1 handje verse basilicum, fijngehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 50 g jonge kaas, geraspt

Benodigdheden

  • aluminiumfolie

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

6 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Voedingswaarden

Energie 400 Kcal
Vetten 25 g
waarvan verzadigd 16 g
Koolhydraten 34 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: