Tagliatelle met spinazie en champignons

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle in ruim water gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Maak de uien schoon en snijd ze klein. Was de spinazie. Maak de champignons schoon, halveer kleine en snijd grote exemplaren in vieren.
  3. Fruit de ui in de hete olie glazig. Bak de roerbakreepjes mee en pers de teentjes knoflook er boven uit. Voeg de spinazie in gedeelten toe en laat de groenten slinken. Warm de champignons kort mee.
  4. Maak het geheel op smaak met wat peper en een beetje zout. Meng het spinaziemengsel en de cottage cheese door de uitgelekte tagliatelle.

Ingrediënten

  • 250 g champignons
  • 2 el hüttenkäse
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 150 g tagliatelle
  • 1 ui
  • 300 g spinazie
  • 150 g roerbakreepjes vegetarisch

Bereidingtijd

20 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 685 Kcal
Vetten 24 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 88 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.