Tilapia met wokgroenten en mango

Bereiding

  1. Snijd de visfilets in repen.
  2. Pel de ui en snijd in kwarten.
  3. Pel de knoflook en hak fijn.
  4. Verwijder de zaadjes van de peper en snijd in ringetjes.
  5. Snijd de witte kool in repen.
  6. Snijd de paksoi in repen.
  7. Pel de mango en snijd in blokjes van 1 bij 1 centimeter.
  8. Rooster de pinda's in een droge koekenpan.
  9. Kook de rijst in 8 minuten gaar.
  10. Verwarm wat zonnebloem olie in een wok op hapjespan en bak daarin de vis lichtbruin.
  11. Schep de vis uit de pan.
  12. Bak in dezelfde pan de knoflook en de peper.
  13. Voeg de witte kool toe en bak 2 minuten.
  14. Voeg de overige groenten toe en bak 2 minuten.
  15. Voeg de saus en vis toe en laat 1 minuut zachtjes koken.
  16. Haal de pan van het vuur en roer voorzichtig de mango erdoor.
  17. Serveer met rijst en garneer met de pinda's.

Ingrediënten

  • 500 g tilapiafilets
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 groene peper
  • 100 g witte kool
  • 100 g paksoi
  • 100 g peultjes
  • 1 mango eetrijp
  • 50 g pinda's
  • 200 g pandanrijst
  • 1 flesje woksaus sweet & sour
  • zonnebloemolie

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.