Tomaten-mangosalsa

Bereiding

  1. Meng de tomaat en mango met de (rode) ui, pepers, limoensap, knoflook, komijnpoeder, koriander, olie en zout.

Tips

  • De salsa van dit recept is lekker bij vlees, vis of kip.

Ingrediënten

  • 4 romatomaten, in blokjes
  • 1 mango, geschild, in stukjes
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 jalapenopepers of, fijngehakt
  • 1 kleine rode peper, fijngehakt, zonder zaadjes
  • 1 limoen, sap
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 0,5 theel. komijnpoeder (djinten)
  • 2 eetl. koriander, gehakt
  • 2 eetl. zonnebloemolie of
  • 2 eetl. olijfolie

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.