Tomatentaartjes met honing en tijm

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180┬║C. Leg 4 ontdooide plakjes bladerdeeg op de bakplaat. Prik het deeg in met een vork en bestrijk met losgeklopt ei.
  2. Verdeel de tomaatjes met de snijkant naar boven over de deegplakjes. Bestrooi met tijm, sinaasappelrasp en amandelschaafsel.
  3. Sprenkel de honing erover en bak de taartjes in het midden van de oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

  • 4 plakjes bladerdeeg of, ontdooid
  • 4 plakjes hartigetaartdeeg
  • 1 ei, losgeklopt
  • 24 cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 tl tijm, alleen de blaadjes
  • 0,5 sinaasappel, rasp
  • 1 el amandelschaafsel
  • 4 el honing

Benodigdheden

  • bakplaat met bakpapier

Bereidingtijd

15 minuten

  • 25 minuten oventijd

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch, klein gerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.