Tortellini met broccoli in romige tomatensaus

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete koekenpan en houd apart. Kook de tortellini beetgaar. Kook de broccoliroosjes de laatste 4 minuten mee.
  2. Verhit een koekenpan en voeg de pesto, crème fraîche en tomaatjes toe. Laat 3 minuten pruttelen. Roer de tortellini en broccoli door de saus en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met de pijnboompitten en schaaf de Parmezaanse kaas erover.

Ingrediënten

  • 1 el pijnboompitten
  • 250 g (spinazie)tortellini
  • 1 broccoli, in kleine roosjes
  • 2 el rode pesto
  • 125 g crème fraîche
  • 125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 50 g Parmezaanse kaas

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 935 Kcal
Vetten 48 g
waarvan verzadigd 24 g
Koolhydraten 81 g
Vezels 13 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: