Toscaanse kipsalade met rucola en druiven

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar, giet af en spoel er koud water over.
  2. Bak in de tussentijd de kipfilet al omscheppend in de olijfolie gaar. Snijd de rucola iets kleiner.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  4. Schep de kipfilet, rucola, tomaten en de druiven door de pasta. Meng de dressing erdoor.

Ingrediënten

  • 400 g farfalle of
  • 400 g penne
  • 400 g kipfilets, in blokjes
  • 2 eetl. olijfolie
  • 75 g rucola
  • 125 g cherry-/kerstomaatjes, gehalveerd
  • 200 g witte druiven, zonder pit
  • 3 eetl. olijfolie, voor de dressing
  • 1 eetl. citroensap, voor de dressing
  • 1 teentje knoflook, geperst, voor de dressing
  • 1 mespunt mosterd, voor de dressing

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 635 Kcal
Vetten 16 g
waarvan verzadigd 3 g
Koolhydraten 83 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: