Varkenshaas met witlof en banaan in kerriesaus

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de olie en bak hierin de varkenshaas 2 minuten per kant. Schep het vlees uit de pan.
  3. Fruit de ui en kerriepoeder in het bakvet. Schep de witlof erdoor en roerbak 2-3 minuten.
  4. Giet de kokosmelk erbij en voeg de varkenshaas en plakjes banaan toe. Serveer het gerecht met de notenrijst.

Ingrediënten

  • 300 g notenrijst
  • 600 g varkenshaas, in plakken van ca. 2 cm
  • 3 eetl. arachideolie of
  • 3 eetl. wokolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 600 g witlof, in stukjes van 2 cm
  • 400 ml kokosmelk
  • 2 bananen, in plakjes

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.