Varkensworstrolletjes met parmaham en salie

Bereiding

  1. Leg de plakken ham op het werkblad en leg 2 blaadjes salie in het midden. Rol de saucijzen hierin en bestrooi het rolletje met peper.
  2. Verwarm de olie en bak de rolletjes rondom bruin. Blus af met de wijn en laat op lage stand in circa 15 minuten gaar stoven.
  3. Draai de rolletjes een paar keer om. Lekker met pasta en broccoli of roergebakken spinazie.

Ingrediënten

  • 8 grote plakken parmaham of
  • 8 grote plakken rauwe hammen
  • 8 blaadjes salie of
  • 8 blaadjes basilicum
  • 4 varkenssaucijzen of
  • 4 kalfssaucijzen
  • 2 eetl. olie of
  • 2 eetl. vloeibaar bakproduct
  • 100 ml droge witte wijn

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.