Visgratin met broccoli

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220C.
  2. Maak de broccoli schoon, verdeel in kleine roosjes, snijd de steel in dunne plakjes.
  3. Kook de broccoli 4 minuten in kokend water.
  4. Afgieten en laten uitlekken.
  5. Was ondertussen de tomaatjes.
  6. Was, droog en hak de peterselie fijn.
  7. Verkruimel het brood (gaat makkelijk in de beker van een staafmixer).
  8. Meng met het ei, 1 tl olie, de peterselie, kaas en wat grof gemalen peper.
  9. Bedruppel het schaaltje met 1 tl olie.
  10. Leg de tilapiafilet in het midden.
  11. Leg de broccoli en de tomaatjes doorelkaar langs de rand van de schaal.
  12. Bestrooi met wat versgemalen peper en eventueel een heel klein beetje zout.
  13. Schep het broodmengsel over de groenten en vis.
  14. Laat in de hete oven in ca. 20 minuten gaar en knapperig worden.
  15. Zet er - als u een combi-oven gebruikt - eventueel de laatste paar minuten de grill bij aan.
  16. Serveer in het schaaltje.
  17. Lekker met aardappelpuree (200-250 g p.p.)

Ingrediënten

  • 150 g broccoli
  • 50 g cherry-/kerstomaatjes
  • 4 takjes peterselie
  • 0,5 plakje volkorenbrood
  • 3 el eieren, losgeklopt
  • 2 tl olijfolie
  • 1 el 30+ kaas, geraspt
  • 125 g tilapiafilets

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

1 persoon

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.