Vivera 'kipstukjes' met mihoen en paksoi

Bereiding

  1. Snijd de paksoi in repen en de rode ui in halve ringen. Hak de knoflook fijn.
  2. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit twee eetlepels zonnebloemolie in een wok. Fruit de ui en knoflook een minuut aan en voeg de Vivera stukjes als kip toe. Bak in vijf minuten goudbruin. Voeg eerst de dikkere steeltjes van de paksoi toe en wok een minuut mee. Voeg vervolgens het blad toe met de Hoisin saus. Schep alles goed door elkaar.
  4. Schep de mihoen in kommen en verdeel de geraspte wortel erover. Schep de Vivera stukjes als kip en de paksoi op de mihoen.

Ingrediënten

  • 1 pakje Vivera stukjes als kip
  • 1 paksoi
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 125 g mihoen
  • 75 g geraspte wortel
  • 2 el hoisinsaus
  • zonnebloemolie
  • peper en zout

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: