Vla-ijsjes met mango en munt

Bereiding

  1. Pureer de mango met 2 eetlepels water in een keukenmachine. Roer de mangopuree en munt grof door de vanillevla.
  2. Schenk de vanillevla in de ijsvormpjes en zet minimaal 4 uur in de diepvries tot de ijsjes helemaal hard en bevroren zijn. Serveer ijskoud.

Ingrediënten

  • 1 kleine mango, geschild, in blokjes, eetrijp
  • 1 eetl. munt, fijngesneden
  • 200 ml vanillevla

Benodigdheden

  • 4 ijsvormpjes

Bereidingtijd

45 minuten

  • 120 minuten vriestijd

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje, nagerecht

Voedingswaarden

Energie 95 Kcal
Vetten 2 g
waarvan verzadigd 1 g
Koolhydraten 17 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.