Witlof met gerookte kipsalade en hazelnoten

Bereiding

  1. Rooster de hazelnoten in een droge, hete koekenpan en hak ze grof.
  2. Haal de blaadjes van het witlof los. Schep de kipfilet, geitenkaas en hazelnoten in de witlofschuitjes.
  3. Meng de olijfolie met de honing en tijm. Besprenkel de hapjes met de dressing en bestrooi met de bosui.

Ingrediënten

  • 75 g blanke amandelen
  • 2 stronkjes witlof
  • 200 g gerookte kipfilets, in smalle reepjes
  • 125 g zachte geitenkaas, verkruimeld
  • 2 eetl. olijfolie
  • 2 eetl. honing
  • 1 theel. tijm, gehakt
  • 1 lente-/bosui, in smalle ringen

Bereidingtijd

25 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

klein gerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.