Worstenbroodjes

Bereiding

  1. Blancheer de saucijzen 5 minuten in een laagje kokend water. Laat ze afkoelen en drogen op keukenpapier.
  2. Verwarm de oven voor op 200┬░C. Snijd het deeg in vier gelijke stukken, besmeer deze met een beetje mosterd en bestrooi met de bosui.
  3. Leg op elk stuk deeg een worstje en rol het deeg eromheen.
  4. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en bestrijk ze met een beetje ei.
  5. Bak de worstenbroodjes in circa 10 minuten gaar en goudbruin. Serveer warm.

Ingrediënten

  • 4 rundersaucijzen
  • 340 g croissantdeeg, koelvers, blik
  • 1 eetl. grove mosterd
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 ei, losgeklopt

Benodigdheden

  • bakplaat met bakpapier

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.