Worstje met spek en appelcompote

Bereiding

  1. Breng de appelblokjes met de suiker en citroensap in een steelpan aan de kook en laat de appel in circa 10 minuten uit elkaar vallen. Laat de appelcompote afkoelen.
  2. Leg de saucijzen in een pan water en breng ze langzaam aan de kook. Laat in circa 10 minuten garen. Giet ze af en laat ze afkoelen.
  3. Besmeer het spek met een beetje mosterd en rol dit om de saucijzen.
  4. Rooster de worstjes om en om op de barbecue bruin en knapperig en serveer met de appelcompote.

Ingrediënten

  • 5 groten appels, geschild, in kleine blokjes
  • 1 eetl. suiker
  • 0,5 citroen, uitgeperst
  • 8 saucijzen
  • 100 g ontbijtspek of
  • 100 g katenspek
  • 2 eetl. grove mosterd

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

8 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.