Wortelwrap met vegetarische gyros

Bereiding

  1. Rasp voor de tzatziki de komkommer grof en laat deze uitlekken. Meng vervolgens de komkommer met de yoghurt, een teentje uitgeperste knoflook en 10 fijngesneden blaadjes mint. Snij de champignons in plakjes en de ui in halve ringen
  2. Verhit een koekenpan 1 eetlepel olie, en bak de acceptgyros goudbruin. Haal de de gyros uit de pan en hou deze even apart. Verhit twee eetlepels olie en bak vervolgens de champignon en ui, goudbruin. Voeg gyros bij champignons en ui
  3. Verhit de wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verdeel de tatziki over de wraps en leg hierop een blad romaine sla. Verdeel het gyrosmengsel over de wraps en rol op. Serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 Knorr wortelwraps
  • 1 pakje De Vegetarische slager gyros
  • 1 krop romainesla
  • 200 g Griekse yoghurt
  • 1 komkommer
  • 1 bosje verse munt
  • 1 teentje knoflook
  • 125 g kastanjechampignons
  • 1 rode ui

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: