Wrap met romige tomaat en roze garnalen

Bereiding

  1. Was en droog de tomaten en snijd ze in vieren. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  2. Vermeng de tomaten met de knoflook, de bosui, de koriander en de zure room en breng op smaak met zout en chilipoeder.
  3. Verwarm de tortilla's in de oven of koekenpan en beleg ze met een blaadje sla.
  4. Verdeel de tomatenroom en garnalen erover en maal er nog wat peper over. Vouw of rol dicht of leg ze plat op een bord. Serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 trostomaten, rijpe
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 2 eetl. koriander, gehakt
  • 125 ml zure room
  • 1 snufje chilipoeder
  • 4 tortillawraps, middelgrote
  • 4 blaadjes ijsbergsla
  • 200 g garnalen

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

voorgerecht

Voedingswaarden

Energie 330 Kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigd 5 g
Koolhydraten 41 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.