Zalm met dilledressing

Bereiding

  1. Klop citroensap, mosterd, honing en olie goed door elkaar en roer de gehakte kruiden erdoor. Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  2. Wrijf de zalm in met wat zout en versgemalen peper en rooster op een ingevet barbecuerooster of een stuk aluminiumfolie tot half gaar. Draai om en rooster nog 2 minuten door. Schep op borden en lepel er wat dressing over.

Ingrediënten

  • 1 eetl. citroensap, vers
  • 1 theel. scherpe mosterd
  • 1 theel. honing
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 bosje verse dille, fijngehakt
  • 1 bosje verse bieslook, fijngehakt
  • 4 zalmmoten, drooggedept, met vel

Benodigdheden

  • aluminiumfolie

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 315 Kcal
Vetten 23 g
waarvan verzadigd 4 g
Koolhydraten 1 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.