Zalmburger

Bereiding

  1. Laat de wilde rode zalm uitlekken.
  2. Meng de zalm met de dragon, de eidooiers en de bloem tot een geheel.
  3. Vorm hiervan 4 bolletjes en druk deze voorzichtig plat.
  4. Bak de mini burgers in vier minuten goudbruin in een koekenpan met wat olijfolie.
  5. Snijd de helft van de dille fijn en meng dit door de mayonaise.
  6. Snijd de broodjes open en beleg deze met wat sla.
  7. Leg de zalmburgers op het bedje sla en verdeel de komkommerplakjes er overheen.
  8. Garneer uw burger met een toefje dillemayonaise, wat kappertjes en een takje dille.

Ingrediënten

  • 1 blikje wilde rode zalm
  • 2 eidooiers
  • 4 el bloem
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl gedroogde dragon
  • 8 takjes verse dille
  • 1 el kappertjes
  • 2 el mayonaise
  • 4 blaadjes sla
  • 8 plakjes komkommers
  • 4 hamburgerbroodjes

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 777 Kcal
Vetten 49 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 52 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.