Zoete aardappel wokschotel

Bereiding

  1. Snijd de zoete aardappel in de lengte doormidden en vervolgens in plakken van 1 cm dik.
  2. Maak de broccoli schoon en snijd ze in mooie kleine roosjes.
  3. Snijd de bosui in ringen.
  4. Wok de spekjes in wat olie krokant en voeg de aardappel en de broccoli toe.
  5. Wok het geheel gaar in ruim 5 min.
  6. Voeg vlak voor het eind de bosui toe en maak op smaak met wat peper en zout.

Ingrediënten

  • 4 zoete aardappels
  • 500 g broccoli
  • wokolie
  • 300 g gerookte spekblokjes
  • peper en zout
  • 1 lente-/bosui

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

3 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.