Zoete-aardappelsalade met peultjes, feta en walnoten

Bereiding

  1. Kook de aardappelblokjes in circa 10 minuten gaar in water met zout. Voeg de laatste 2 minuten van de kooktijd de peultjes toe.
  2. Meng intussen de Griekse yoghurt met de mayonaise en komijn en breng deze dressing op smaak met zout en peper.
  3. Giet de aardappelblokjes en peultjes af en laat afkoelen onder koud water. Roer de aardappelblokjes en peultjes door de dressing en voeg de avocado, bosui, feta en walnoten toe. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.

Ingrediënten

  • 4 zoete aardappels, geschild, in blokjes
  • 200 g peultjes, in stukjes
  • 6 eetl. Griekse yoghurt
  • 2 eetl. mayonaise
  • 2 theel. komijnpoeder (djinten)
  • 2 avocado's, geschild, in blokjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 150 g feta, verkruimeld
  • 50 g walnoten, grof gehakt

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 575 Kcal
Vetten 44 g
waarvan verzadigd 11 g
Koolhydraten 29 g
Vezels 9 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.