web-receptenpagina-wk10-1290x200px-2

Wat ga jij vanavond eten?


Of bekijk alle recepten
web-receptenpagina-wk10-463x428px-2

Geniet van het voorjaar

In het voorjaar heb je een ruime keuze aan typische lentegroenten, denk bijvoorbeeld aan asperges, postelein, meiraapjes, tuinbonen, radijs of rabarber. Je maakt er de lekkerste recepten mee, wat dacht je bijvoorbeeld van zoete aardappels met geroerbakte tuinbonen en chorizo, lekker, gezond én snel op tafel. Liever een van de andere groentes proberen en heb je niet zoveel inspiratie? Met onze recepten moet het vast lukken om iets lekkers op tafel te zetten. Eet smakelijk!

web-receptenpagina-wk10-570x285px2

Soep is altijd goed!

Soep kan in alle seizoenen, maar maak in het voorjaar eens een lekkere aspergesoep, een soep met Chinese kool of een lichte minestrone. Heb jij nu ook zin om zelf een grote pan soep klaar te maken? Met onze recepten kun je eindeloos variëren.

web-receptenpagina-wk10-570x285px

Een dagje zonder vlees

Heb je vandaag geen zin in vlees? Maak dan een van onze vegetarische gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegan-kipspiesjes of paddenstoelballetjes met tagliatelle?

Groente van het seizoen

web-receptenpagina-wk10-300x150px

Asperges

Maak zelf de lekkerste gerechten met asperges, traditioneel met ham, ei en een lekker sausje, door een goede pastasaus of als groente bij een lekker vlees- of visgerecht.

web-receptenpagina-wk10-300x150px2

Prei

Al meer dan 30 jaar komt onze prei van Ger Coenen in St. Joost, Limburg. Er zijn zoveel heerlijke gerechten te bedenken met prei, denk bijvoorbeeld eens aan een quiche of stamppotje.

web-receptenpagina-wk10-300x150px3

Courgette

Courgette kun je op verschillende manieren bereiden. In stukjes door de pastasaus, gevuld met gehakt, als basis voor een soep of gebruik het als pastavervanger. Super gezond!

web-receptenpagina-wk10-300x150px4

Chinese kool

Chinese kool heeft een knapperige en licht zoete smaak en is daarom heerlijke in roerbakgerechten, curry's, bij noedels of om gevulde koolrolletjes mee te maken.

Alle recepten
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: