header_zalmfilet

Wat ga jij vanavond eten?


Of bekijk alle recepten
web-receptenpagina-wk21-463x428px

Vier de zomer!

In de zomer heb je een ruime keuze aan typische zomergroenten, maar ook het lekkerste zomerfruit ligt voor je klaar in onze winkels. Verse aardbeien, bramen, perziken, andijvie, bloemkool en kropsla. Allemaal even lekker! Maar vergeet ook vooral de barbecue niet deze zomer. Je maakt er de lekkerste recepten mee, wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe burger met guacamole, cheddar en spekjes? Liever geen vlees? Of een ander gerecht proberen en heb je niet zoveel inspiratie? Met onze recepten moet het vast lukken om iets lekkers op tafel te zetten. Eet smakelijk!

web-receptenpagina-wk21-570x285px

Soep is altijd goed!

Soep kan in alle seizoenen, maar maak in de zomer eens een frisse komkommersoep met gerookte kip, een lichte gazpacho of een lekkere slasoep. Heb jij nu ook zin om zelf een grote pan soep klaar te maken? Met onze recepten kun je eindeloos variëren.

web-receptenpagina-wk21-570x285px2

Een dagje zonder vlees

Heb je vandaag geen zin in vlees? Maak dan een van onze vegetarische gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vegan burger met hummus, gegrilde paprika en rucola-tapenade of heerlijke portobello's en paprika's gevuld met roomkaas en noten. Smullen!

Groente van het seizoen

web-receptenpagina-wk21-300x150px

Andijvie

Maak zelf de lekkerste gerechten met andijvie, traditioneel met spekjes in een stamppot, in een lekkere salade of als groente bij een lekker vlees- of visgerecht.

web-receptenpagina-wk21-300x150px2

Radijs

Radijs is een gezonde groente die rauw gegeten wordt of bijvoorbeeld in een salade. Geroerbakt is radijs ook heel lekker, bijvoorbeeld met een schnitzel.

web-receptenpagina-wk21-300x150px3

Venkel

Venkel heeft een heerlijke anijsachtige smaak en is heerlijk om te stoven of smoren. Venkel kan ook goed op de barbecue, lekker in een pakketje met zalm en sinaasappel.

web-receptenpagina-wk21-300x150px4

Komkommer

Komkommer is een populaire groente in Nederland en is enorm veelzijdig. Lekker in een salade, soepje, smoothie of gevuld als lekker hapje.

Alle recepten
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: