Wat ga jij vandaag eten?


Peren

Koken met Hollands fruit

Langzaamaan begint het buiten kouder te worden, het is weer eerder donker en de blaadjes vallen weer van de bomen. De herfst is begonnen! Een groot voordeel van de herfst is al het heerlijke fruit en groene uit Nederland! Denk eens aan die heerlijke sappige peren die nu in de winkels liggen. Je maakt er de lekkerste gerechten mee!

Bekijk recepten
Pompoen

Echte herfst gerechten

Heerlijk geroosterde pompoen gecombineerd met lang gestoofd rundvlees of andere groentes zoals pastinaak en wortel. Helemaal herfst! En heb je nog een stuk pompoen over? Maak er dan een heerlijk romige soep van. Handig om mee te nemen als lunch.

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Andijvie

Verse andijvie komt nu van Nederlandse bodem. Heerlijk in een andijviestamppot, ovenschotel of salade.

Bekijk recepten

Bloemkool

Ook de bloemkool komt op dit moment van Hollandse bodem. Lekker met aardappeltjes, als vervanger voor rijst of in een hartige groentetaart.

Bekijk recepten

Paksoi

Deze groente is perfect in Oosterse gerechten zoals bami of tjaptjoi maar ook heel erg lekker in een stamppot met zoete aardappel of als garnering op een broodje kip.

Bekijk recepten

Bietjes

Verse rode bietjes zijn een perfecte basis voor heel veel gerechten: soepen, ovengerechten, zoete baksels of salades. Of eet ze gewoon lekker gestoofd met aardappeltjes en vis!

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.