Wat ga jij vandaag eten?


Heerlijk genieten van de herfst!

Het is herfst en wat eten we dan heel graag? Stoofschotels! Ouderwets draadjesvlees, heerlijke Indische of Oosterse stoofschotels, zuurvlees, goulash, hachee en alle varianten daarop. Zo hebben wij een heerlijk recept voor gestoofde runderlapjes met pompoen, helemaal van deze tijd en perfect voor in de herfst. Lekker met frietjes of aardappelpuree en een groene salade.

Eet smakelijk!

Bekijk onze stoofgerechten
Heerlijke soep

Echt
herfst

Stoere stamppotten

Heerlijk op een koude avond: Stamppot! Er zijn zoveel verschillende stamppotrecepten, met zoete aardappel, met spruitjes, andijvie, boerenkool, wortel of vergeten groente. Kies wat jou lekker lijkt en varieer er op los!

Bekijk recepten
Salade
in de herfst

Kies voor een lekkere najaarssalade

Salades zijn niet alleen maar lekker in de zomermaanden. Ook in de herfst wil je wel eens een lichte maaltijd. Maak daarom eens een salade met eendenborst, stoofpeertjes, pompoen, spitskool, bietjes of bonen. Net iets zwaarder dan een zomerse salade maar minstens zo lekker.

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Boerenkool

Boerenkool is maar een paar maanden per jaar vers verkrijgbaar en dan moet je er van genieten! In een stamppot, hartige taart, roerbakgerecht of in een soep. Het kan allemaal!

Bekijk recepten

Pompoen in de herfst

Pompoen bevat veel ijzer en vitamine B2 en is vooral veel in het straatbeeld te zien in de maand oktober. Je maakt er de lekkerste gerechten mee. Lekker zoet dus ook erg geliefd bij kinderen.

Bekijk recepten

Spruitjes

Spruitjes, je bent er dol op of je ziet ze liever niet op tafel staan. Maar met deze recepten voor heerlijke stamppotten, spruitjes uit de oven. spruitjessalades en roergebakken spruitjes zit je altijd goed!

Bekijk recepten

Lekker met appel

Appelen komen in de herfst uit boomgaarden in heel Nederland. Lekker uit het vuistje maar ook heerlijk in een appeltaart, gevuld uit de oven, in een stamppot of als nagerecht.

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.