Wat eet jij vandaag?


Bewust
& lekker

Kies ook voor gezond!

In 2018 werken we samen met het voedingsplatform I'm a Foodie, dat bestaat uit een team van diëtisten en voedings- en gezondheidswetenschappers. Zij kijken kritisch naar alle trends en vertalen de meest recente voedingswetenschap naar haalbare adviezen en lekkere recepten.

Bekijk de eerste brochure en lees alles over een gezonde start en laat je inspireren door de lekkere, gezonde recepten.


Meer lezen
Het witte
goud

Zet het voorjaar op tafel

Het witte (of groene) goud van het voorjaar: Asperges! Ze lieten dit jaar wat langer op zich wachten door de kou maar nu zijn ze volop verkrijgbaar. Heerlijk op de 'traditionele manier' maar maak ze ook eens anders klaar. Laat je inspireren door onze recepten.

Bekijk recepten
Heerlijk
voorjaar

Koken met seizoensgroente

Het voorjaar is aangebroken en dat zorgt weer voor een heerlijk assortiment lentegroentes in onze filialen. Denk daarbij eens aan andijvie, asperges, rabarber, radijs, raapstelen of witlof. Maak een van onze heerlijke recepten met deze verse groentes!

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Spinazie

Deze vitamine C bom mag je echt niet vergeten op het weekmenu! Super gezond en ontzettend veelzijdig maak je voor ieder wat wils met spinazie.

Bekijk recepten

Oesterzwammen

Na de champignon is de oesterzwam de meest gebruikte paddenstoel in Nederland. Met de zachte smaak is de oesterzwam perfect in sauzen voor bij vlees of vis of gebakken door een salade.

Bekijk recepten

Paksoi

Deze groene smalle koolsoort met haar roots in Azië is ontzettend gezond én erg lekker. Kies ervoor om paksoi te wokken, stomen of rauw te eten. Let op! Het slinkt enorm dus je hebt flink wat nodig per persoon.

Bekijk recepten

Paprika

De vrucht van de Capsicum: De paprika! Deze vrucht is super veelzijdig en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De paprika is ook perfect als tussendoortje!

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.