Wat ga jij vandaag eten?


Op de
barbecue

Lekker buiten eten!

Het mooie weer komt er weer aan en dus mag de barbecue weer uit het stof en de tuin in/ het balkon op! Heb jij de eerste barbecue alweer in de agenda staan en heb je nog wat inspiratie nodig? Met onze heerlijke barbecue recepten maak je ook eens iets anders klaar.

Bekijk recepten
Ga er
op uit

Heerlijke gerechten voor onderweg!

Wanneer het mooi weer is gaan wij er graag op uit! Jij ook? Heb je dan ook niet altijd zin om weer op tijd thuis te zijn voor de lunch maar ook niet altijd zin om ergens op te steken? Met deze recepten maak je zelf een lekkere lunch om mee te nemen.

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Andijvie

Andijvie is een groene groente die familie is van de witlof. Lekker om te wokken, koken of rauw in een salade of stamppot.

Bekijk recepten

Rode bieten

Bieten zijn donkerrode knollen die je rauw of voorgegaard kunt kopen. Lekker in de soep, een salade of gekookt met aardappeltjes en vis

Bekijk recepten

Rabarber

Rabarber is een friszure groente die ook wel als fruit wordt verwerkt in compotes en jam. Je kunt er dan ook alle kanten mee op van desserts tot hoofdgerechten!

Bekijk recepten

Bloemkool

Bloemkool ouderwets? Nee hoor, de bloemkool is weer helemaal terug! Maak er eens een pizzabodem of nasirijst van. Helemaal van nu. Gewoon 'ouderwets' met aardappelen en vlees blijft ook heerlijk.

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.