Wat ga jij vandaag eten?


Op de
barbecue

Lekker buiten eten!

Het mooie weer komt er weer aan en dus mag de barbecue weer uit het stof en de tuin in/ het balkon op! Heb jij de eerste barbecue alweer in de agenda staan en heb je nog wat inspiratie nodig? Met onze heerlijke barbecue recepten maak je ook eens iets anders klaar.

Bekijk recepten
Ga er
op uit

Heerlijke gerechten voor onderweg!

Wanneer het mooi weer is gaan wij er graag op uit! Jij ook? Heb je dan ook niet altijd zin om weer op tijd thuis te zijn voor de lunch maar ook niet altijd zin om ergens op te steken? Met deze recepten maak je zelf een lekkere lunch om mee te nemen.

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Kersen

Kersen zijn een lekker zoete boomvrucht. Ze groeien erg goed in Nederland, en dan voornamelijk in de zomer. Vergeet niet de pitjes er uit te halen!

Bekijk recepten

Broccoli

Broccoli kan het hele jaar door, maar is in de zomer wel erg lekker in een salade. Wist je dat je de stam ook kunt eten? Wel eerst even koken!

Bekijk recepten

Rabarber

Rabarber is een friszure groente die ook wel als fruit wordt verwerkt in compotes en jam. Je kunt er dan ook alle kanten mee op van desserts tot hoofdgerechten!

Bekijk recepten

Zomerfruit

Het is zomer! En wat hebben we dan een enorme keuze aan heerlijk zomerfruit. Maak een lekker dessert of verrijk je avondmaaltijd met dit zoete fruit.

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.