Wat ga jij vandaag eten?


Recepten voor masterchefs!

Bij MasterChef messen horen natuurlijk ook recepten voor masterchefs. Maak bijvoorbeeld deze salade met gegrilde flat iron steak, je eigen noedelsoep of een vierkazen omelet met Spinazie. De ingrediënten snijd je natuurlijk fijn met één van de MasterChef keukenmessen.

Ga jij dit proberen?

Bekijk de recepten
lekkere
soep
Smullen

Chocolade paastaart

16 en 17 april is het Pasen. Twee gezellige dagen die in het teken staan van familie, vrienden en natuurlijk lekker eten. Wil jij de show stelen? Dan is dit recept echt iets voor jou! Ook leuk om met de kinderen samen te doen.

Bekijk recept
Paas
recepten

Lekkere paasrecepten

Een lekkere brunch of een uitgebreid diner valt of staat met een goede voorbereiding. Wil jij inspiratie op doen? Bekijk dan onze paasrecepten. We weten zeker dat er ook voor jou wat lekker bij zit.

Bekijk recepten

Nog meer inspiratie

Spinazie

Spinazie is een nitraatrijke groente, met malse blaadjes en volle smaak. Lekker om te wokken, koken of rauw in een salade.

Bekijk recepten

Rode bieten

Bieten zijn donkerrode knollen die je rauw of voorgegaard kunt kopen. Lekker in de soep, een salade of gekookt met aardappeltjes en vis

Bekijk recepten

Sperziebonen

Ook wel bekend als slabonen of prinsessenbonen en favoriet bij bijna iedereen. Lekker in een wrap, roergebakken of natuurlijk gekookt.

Bekijk recepten

Bospeen

Een lange slanke wortel met het loof er nog aan. De smaak is friszoet en combineert heel goed met andere lentegroenten, zoals peultjes en tuinerwtjes.

Bekijk recepten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.