Stel je vraag

Heb je een vraag, opmerking of compliment? Vul dan hier je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. De verstrekte gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet gebruikt voor commerciële doeleinden.

De velden met een * zijn verplichte velden, anders kunnen wij je reactie helaas niet verwerken.

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

DEEN Supermarkten roept, in overleg met Quorn, uit voorzorg met onmiddellijke ingang het volgende artikel terug:
Quorn satéh stukjes met THT 28-08-2017, 04-09-2017, 15-09-2017 en 25-09-2017.

Tijdens controle is gebleken dat er op de verpakking een verkeerde vertaling is geplaatst. In de ingrediënten declaratie staan noten i.p.v. pinda’s. Dit product bevat pinda’s. Klanten die bovenstaande producten hebben gekocht, en een pinda allergie hebben, worden geadviseerd deze producten niet te consumeren en deze terug te brengen naar de winkel, u krijgt het aankoopbedrag terug.

Eieren met Fipronil

In de media is veel te lezen over een probleem met besmetting van eieren met de schadelijke stof Fipronil. De NVWA heeft een definitieve lijst met eicodes van eieren met Fipronil gepubliceerd. Alle eieren die op dit moment verkrijgbaar zijn bij DEEN staan niet op deze lijst en kunt u zonder zorgen consumeren.

Ben je op zoek naar de code van de eieren en kun je deze niet vinden op de eieren zelf? Kijk dan op het doosje, daar kun je de code ook vinden. Meer weten? Bezoek dan de website van de NVWA. Of lees dit artikel van de NOS: 'De vijf meest gestelde vragen over fipronil, en de antwoorden'.


Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.