dec210029-overname-deen-website-header-2580x400px

De verkoop van DEEN Supermarkten is afgerond

Op 12 september is de verkoop van DEEN Supermarkten formeel afgerond, nadat begin juli de goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) was verkregen. Dit betekent dat de 80 DEEN winkels de komende periode zullen worden omgebouwd naar een Albert Heijn (38 winkels), een DekaMarkt (19 winkels) of een Vomar Voordeelmarkt (23 winkels). Dit markeert na 88 jaar het einde van het tijdperk DEEN.

Naast 38 winkels neemt Albert Heijn ook het distributiecentrum en de bloemencentrale in Hoorn over. Het distributiecentrum in Beverwijk en de warme keuken in Hoorn komen in handen van DekaMarkt. De medewerkers van de bedrijfsonderdelen die ophouden te bestaan, kunnen kiezen voor een baan bij één van de kopende partijen of voor een beëindigingsvergoeding op basis van het plan dat is afgesproken met OR en vakbonden.

dec210029-overname-deen-website-website-pagina-klant-570x285px

ACM keurt overname goed

Zaandam, 9 juli 2021 - De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft de verkoop van DEEN goedgekeurd. Van de 80 DEEN winkels gaan 38 filialen naar Albert Heijn, 23 naar Vomar Voordeelmarkt en 19 naar DekaMarkt.

nieuw-beeld-winkels

Welke winkel komt er bij jou?

Alle DEEN winkels zullen na de overname worden omgebouwd tot een Albert Heijn, Dekamarkt of Vomar filiaal. Wil jij weten welke winkel jouw filiaal gaat worden? Bekijk het in de lijst.

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: