Spaar alle spelkaarten!

Heb jij het spaaralbum gemist en wil je evengoed het spel spelen? Hieronder kun je de uitleg downloaden.

Zo kun je evengoed meespelen!

Download de uitleg

Verschrikkelijke ikke 3 bij DEEN!

Verzamel alle 84 gratis kaarten in het speciale verzamelalbum en spaar voor flinke korting op de leukste Verschrikkelijke Ikke 3 bekers! Bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten ontvang je een zakje met twee spelkaarten. Met deze kaarten kun je leuke spelletjes spelen.

In ieder zakje met twee Verschrikkelijke Ikke 3 speelkaarten zit ook een Minion punt. Met een volle spaarkaart kun je voor slechts € 2,99 kiezen uit zes supergave bekers met je favoriete Verschrikkelijke Ikke figuur figuurtje, die je er ook uit kunt halen. Spaar ze allemaal! OP=OP!

De zakjes met spelkaarten ontvang je t/m 1 juli 2017 bij je boodschappen. De volle spaarkaart voor korting op de bekers kan worden ingeleverd t/m zaterdag 8 juli 2017.


Meet & Greet

Op zaterdag 3 juni organiseren wij een meet & greet bij onze nieuwe winkel DEEN ’t Harde! Kom tussen 12.00 en 14.00 uur naar Sportlaan 5 in ’t Harde en ga op de foto met de Minions! Daarnaast kun je je laten schminken, is er een ballonnenclown én een springkussen.

Speel het spel

Wil jij een leuk bordspel spelen? Download dan deze spelposter en ontsnap uit de gevangenis!

Bekijk de spelposter

Vanaf 21 mei kun je in onze winkels op speurtocht. Zoek de 4 schapkaarten met de Minions en scan deze in de game die je vanaf 21 mei kunt vinden in de DEEN app. Heb je alle codes gekraakt? Dan bevrijd jij de Minion uit de gevangenis en kun je een selfie met hem maken!

Selfie gemaakt? Deel deze dan op Instagram met #deenminion of plaats hem op Facebook. De leukste foto wint een Minion prijs. Alleen op die manier maak je kans op officiële premièrekaarten voor Verschrikkelijke Ikke 3 óf maak je kans op 2 bioscoopkaartjes + cadeau.

Download de app

Kleuren met de Minions

Speciaal voor deze actie hebben we ook een aantal leuke kleurplaten. Print ze uit en maak de mooiste creaties.

Bekijk de kleurplaten
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.