dea204142-voedselbank-online-_-header-1920-x200px

Kom in actie voor de voedselbank!

DEEN en de Voedselbank werken al jaren heel fijn samen. Meerdere keren per jaar organiseren wij acties waarbij we producten inzamelen voor de voedselbank. Omdat de voedselbanken het nu zwaarder dan ooit hebben en kerst om de hoek staat willen we graag opnieuw een handje helpen. Wij vragen jou om ons daarbij te helpen en dit jaar doen we dat net even anders.

In onze winkels vinden jullie een totem met daarin een A5 flyer met 6 producten. Knip of scheur één van deze producten van de flyer, lever deze in bij de kassa en doneer deze aan de Voedselbank. Alle gedoneerde producten worden in ons distributiecentrum verzameld en worden na afloop van de actie aan de Voedselbank gedoneerd. Zo voorkomen we onnodig transport en daar doen we het milieu dan weer een plezier mee.

Hoe werkt de actie?

  1. Knip de bon uit met het product dat je wilt schenken aan de Voedselbank.
  2. Lever de bon in bij de kassa en betaal het product.
  3. DEEN zorgt dat het product vanuit het distributiecentrum wordt geleverd aan de Voedselbank.

De actie loopt van zondag 15 november t/m zaterdag 12 december 2020.


Koop een pak, doneer een pak!

Naast de actie waarbij je producten kunt doneren aan de kassa hebben wij in samenwerking met onze leveranciers nog een extra actie opgezet voor de Voedselbank. Wanneer je deze week een pak Melkunie koopt doneren wij er één aan de Voedselbank.