Werken bij DEEN


DEEN als werkgever

DEEN supermarkten is een gezond en groeiend bedrijf met een sterke marktpositie in Noord-Holland en Flevoland. De klant staat centraal, kwaliteit staat voorop en de service is van een hoog niveau. Het opleiden, trainen en begeleiden van onze mensen om deze kwaliteit te behouden vinden wij dan ook erg belangrijk.

Medewerkers maken voor DEEN het verschil. Naast goede arbeidsomstandigheden hebben we ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Niet voor niets behoort ons bedrijf tot de Beste Werkgevers van Nederland! Onze werknemers geven aan DEEN een prettige en betrouwbare werkgever te vinden. Wij doen ons best te werken aan een plezierige werkomgeving door middel van flexibele werktijden, persoonlijke aandacht en ruimte bieden voor eigen ideeën en initiatieven.

Bij DEEN zien wij onze werknemers graag groeien en zich ontwikkelen. Wij bieden dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Mede dankzij de groei van onze organisatie zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei.

Bekijk onze vacatures

Werken bij DEEN winkels

Iedere winkel van DEEN heeft een (assistent) supermarktmanager en verschillende afdelingsmanagers. Voorbeelden van deze afdelingen zijn de AGF (aardappelen, groenten, fruit), de boetiek (brood, vleeswaren en kaas), de kassa en de afdeling bloemen en planten.

Samen met alle teamleiders, verkoop-/kassamedewerkers en hulpkrachten zorgen zij er voor dat de winkel volledig verzorgd is en dat klanten optimaal hun boodschappen kunnen doen.

Bekijk voor een volledige indruk onze film “werken bij DEEN”

Bekijk onze vacatures

Werken bij DEEN distributie

In Hoorn en Beverwijk zijn onze medewerkers dagelijks bezig de vele verschillende producten in de winkels te krijgen. Het verzamelen van orders begint ’s morgens vroeg en gaat door tot het begin van de avond. DEEN heeft een eigen slagerij waar ambachtelijk vlees wordt bereid, een eigen keuken waar we heerlijke warme maaltijden klaarmaken en een afdeling bloemen en planten.

Verder is er een vrachtwagenpark waarmee de gehele aan- en afvoer van goederen binnen de DEEN supermarkten wordt verzorgt. Kom jij bij ons werken als medewerker distributie, vrachtwagenchauffeur, productiemedewerker of industriële schoonmaker?

Bekijk onze vacatures

Werken bij DEEN management services

Onder DEEN Management Services vallen alle afdelingen van het hoofdkantoor. Hier wordt het beleid uitgezet en bijgestuurd en worden de winkels en de distributiecentra ondersteund.

DEEN Management Services is gevestigd in Hoorn. Hier zijn de afdelingen marketing, category management, personeel & organisatie, informatisering, kassazaken en bestandsbeheer, financiële administratie en salarisadministratie ondergebracht.

Bekijk onze vacatures

Beste werkgever

Beste Werkgevers is de grootste en meest betrouwbare lijst van de beste werkplekken in Nederland. Het Beste Werkgeversonderzoek wordt uitgevoerd door Effectory en Intermediair om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Jaarlijks beoordelen meer dan 200.000 medewerkers meer dan 300 werkgevers.

Al vanaf 2009 behoren wij tot de Beste werkgevers van Nederland. Dat is niet voor niets. Als supermarktketen zijn wij er namelijk van overtuigd dat onze mensen het bedrijf maken.

Lees meer over Beste werkgevers
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.