Zomerweken


Voordelig een dagje uit!

Vanaf zondag 23 juli t/m zaterdag 26 augustus 2017 kunt u sparen voor korting op een leuk dagje uit. Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvangt u een spaarzegel. Bij 5 zegels is uw spaarkaart vol en ontvangt u het 2e kaartje gratis aan de kassa bij NEMO, Body Worlds, Space Expo of Aviodrome.

Bekijk de actievoorwaarden

NEMO science museum

In NEMO Science Museum ontdekt u hoe wetenschap en technologie alledaagse dingen bijzonder maken. Onderzoek vijf verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vind uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Na een bezoek aan NEMO is een knetterende trui of een regenboog nooit meer hetzelfde. Reguliere entree € 16,50

Lees meer

Luchtvaart-themapark Aviodrome

Aviodrome is dé leukste vliegbestemming van Nederland! Een dag vol vliegtuigactie voor jong en oud. Met dagelijks gratis rondleidingen, 4D-fi lms, meer dan 100 vliegtuigen en veel leuke activiteiten. Stap aan boord van een megagrote Boeing 747, de flight simulator en leer morsecode seinen. Kinderen leven zich uit in een van de kinderattracties en leren spelenderwijs hoe bagageafhandeling op een vliegveld in zijn werk gaat. Tijdens de pilotenopleiding voelen ze zich een echte piloot. Reguliere entree € 16,95

Lees meer

Space expo

Kom naar Space Expo en laat u verrassen en inspireren door de fascinerende wereld van de ruimtevaart. In de interactieve expositie vindt u modellen van raketten en satellieten, de originele Soyuz capsule van de laatste ruimtevlucht van André Kuipers, maar ook een simulator die je een lancering en een ruimtevlucht laat meemaken. Ervaar hoe astronauten leven in het Internationale Ruimtestation ISS en maak een “reuzesprong” met de “Moonjump”. Leer alles over de werking van raketten en over het belang van de Europese ruimtevaart. Reguliere entree volwassene € 12,-.

Lees meer

Body worlds: The happiness project

Ontdek de wonderen van het menselijk lichaam. Vind het geluk in het anatomiemuseum BODY WORLDS in hartje Amsterdam! BODY WORLDS: The Happiness Project is een permanente tentoonstelling die laat zien wat ons gelukkig maakt en wat het effect hiervan is op onze gezondheid. BODY WORLDS is een fascinerend en leerzaam museum, met meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen. Maak een fascinerende reis door het menselijk lichaam, ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd zijn u voorgegaan! Reguliere entree volwassene € 20,-.

Lees meer
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.